2024-2025 Çevrim içi Kesin Kayıt İşlemlerini Tamamlayan Kursiyerlerin Listesi ve Kesin Kayıt Evraklarının Asıllarının Teslimi

2024-2025 eğitim öğretim yılı Çevrim içi kesin kayıt işlemlerini tamamlayan kursiyerlerin listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

UYARI: Yukarıdaki linkte bilgileri yer alan kursiyerlerin çevrim içi belge yükleme paneli yüklediği evrakların asıllarını 27 Eylül 2024 mesai bitimine kadar formasyon öğrenci işlerimize (B Blok zemin kat) teslim etmeniz gerekmektedir.

PTT/Kargo ile Belge Gönderimi:Kesin kayıt evraklarını PTT veya kargo ile gönderecek kursiyerlerimizin aşağıdaki belgeleri eksiksiz bir şekilde belirtilen kargo adresine göndermesi gerekmektedir. Bu şekilde belge gönderimi yapacak kursiyerlerin kargolarının son teslim tarihi 27 Eylül 2024'ü geçmeyecek şekilde planlama yaparak belgelerin önceden kargoya vermeleri gerekmektedir.

Kargo Adresi: Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, B blok,  Zemin Kat/Formasyon Öğrenci İşleri, 07058 Konyaaltı/ANTALYA

Formasyon öğrenci işlerine teslim edilecek belgeler:
  1. İki adet vesikalık/biyometrik fotoğraf
  2. Kesin kayıt formu