Kesin Kayıt Evraklarının Teslimi Hakkında

Sevgili formasyon kursiyerlerimiz,

2023-2024 eğitim öğretim yılı pedagojik formasyon eğitimi sertifika programına kayıt yaptıran kursiyerlerimizin çevrim içi belge yükleme paneline yüklediği kesin kayıt evraklarını 6 Ekim 2023 tarihine kadar şahsen teslim etmesi gerektiğine ilişkin süreçlerin şehir dışından gelecek adaylara esktra maddi külfet oluşturmaması adına PTT veya kargo yoluyla da kabul edilmesine karar verilmiştir. Kesin kayıt evraklarını PTT veya kargo ile gönderecek kursiyerlerimizin aşağıdaki belgeleri eksiksiz bir şekilde belirtilen kargo adresine göndermesi gerekmektedir.

Bilgilerinize,

Kesin kayıt evrakları:

Kesin kayıt formu

İki adet vesikalık fotoğraf

Onaylı/E-imzalı Mezun belgesi/ Onaylı Diploma

Onaylı/E-imzalı transkript/not durum belgesi

İmzalı Taahhütname

Öğrenim ücretinin yatırıldığına ilişkin dekont

Kargo veya PTT ile belge gönderimi yapacak kursiyerlerimiz için adres: Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, B blok,  Zemin Kat/Formasyon Öğrenci İşleri, Konyaaltı/ANTALYA 07058

Eklenme tarihi: 29.09.2023 10:43:28
Son güncelleme: 5.10.2023 11:20:21