Hakkımızda

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından Yükseköğretim Kurulundan (YÖK)  gelen izinler doğrultusunda eğitim öğretim yılı içerisinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı düzenlenmektedir. Sertifika programı dahilindeki dersler, fakültemiz öğretim üyeleri tarafından Eğitim Fakültesi dersliklerinde verilmektedir. Formasyon eğitimine katılan kursiyerler, 2.dönem İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği Antalya merkez ilçelerinde bulunan okullarda öğretmenlik uygulaması (staj hareketliliği) programına katılırlar.

akdeniz_universitesi_yeni_logo

2021-2022 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıt yaptıran bütün kursiyerlerin  öğrencilik ve not işlemleri 02.02.2021 tarihinden itibaren öğrenci otomasyonu üzerinden yapılacaktır.  Öğrenci otomasyonuna giriş yapmak için gerekli yönerge linkte yer almaktadır. (E-posta adresi bilgilerine ön kayıt başvuru formunda belirtmiş olduğunuz e-posta adresini yazınız. Aksi takdirde, sistem kabul etmeyecektir.

Not: Kursiyerlerimiz öğrenci otomasyon sistemi üzerinden kursiyer belgelerini alabileceklerdir. Kursiyer belgesi almak için fakülteye gelmelerine gerek yoktur.