2017-2018 Yaz Dönemi Formasyon Grubu Staj Grupları, Uygulama Okulları ve Uygulama Öğretmenleri aşağıda verilmiştir.

Uygulama okullarına 1-5 Ekim tarihleri arasında gidilmeye başlanacaktır. 30 Eylül tarihinde yapılacak öğretmenlik teori dersinde uygulama akademisyeniyle birlikte hangi günler gidileceği hakkında planlama yapılacaktır.

Uygulama akademisyeni ile olan teori dersinden önce uygulama okulları ile irtibata GEÇİLMEMELİDİR. Henüz isimleriniz okulların sistemine düşmemiştir.

Kursiyerlerin 30 Eylül Pazar günü yapılacak teori dersine Staj Dosyası ve Öğrenci Kılavuzuyla birlikte gelmeleri gerekmektedir.  İlgili dosyaları Eğitim Fakültesi fotokopi merkezinden temin edebilirler.

2017- 2018 Yaz Dönemi Formasyon Grubu Öğretmenlik Uygulaması  Teori Ders Programı

2017- 2018 Yaz Dönemi Formasyon Grubu Öğretmenlik Uygulaması Akademik Takvimi

ADALET-MUHASEBE VE FİNANSMAN-PAZARLAMA VE PERAKENDE