2016-2017 Formasyon Bahar Dönemi Ek Kayıt Duyurusu

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse Akdeniz Üniversitesi Senatosunun aldığı karar doğrultusunda, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Formasyon Programı için ayrılan kontenjan 1000 (kişi) olarak güncellenmiştir. Asıl kayıt hakkı kazanan adayların dışında, asıl kayıt hakkı kazanamayan ve ön kayıt başvurularını kaçıran adaylar da bu kontenjan dahilinde kayıt yaptırabileceklerdir.

Bütün adaylara önemle duyurulur.

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı

Kesin kayıt tarihleri : 29 Aralık-6 Ocak (Cumartesi-Pazar günleri kayıt ofisi açık olacaktır.)

ÖNEMLİ UYARI 1: Yukarıda belirtilen alımlar kontenjanla sınırlıdır. Kontenjan dolduktan sonra alımlar sona erecektir.

ÖNEMLİ UYARI 2: Kayıt yaptırmak için gelen adaylar kayıt ofisine gelip belgelerini onaylattıktan sonra kayıt ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Kayıt öncesinde ücretlerini yatıran adayların sorumluluğu kendilerine aittir.

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse   Önemli: Kesin kayıt ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ: KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN ADAYLAR EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELERLE BİRLİKTE KAYIT OFİSİNE BAŞVURMALIDIR. BELİRTİLEN KONTENJAN DOLDUĞUNDA ALIMLAR SONA ERECEKTİR. (BU İLAN İÇİN EKSTRA BİR BAŞVURU GEREKMEMEKTEDİR.)

icon_lessonplan
DERS PROGRAMI
uea-flat-calendar-icon
AKADEMİK TAKVİM
part_time_icon
ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI
ÖĞRENCİ OTOMASYONU

joomla-multilingual-iconPedagojik Formasyonla İlgili Sıkça Sorulan Sorulara ulaşmak için TIKLAYINIZ.