2016-2017 Bahar Dönemi Formasyon Kayıtlarının Uzatılması

YENİ DUYURU: Formasyon kayıt ofisi hafta sonu günleri açık olmayacaktır. Kayıt yaptırmak isteyen adayların mesai saatleri içerisinde hafta içi günleri gelmesi gerekmektedir. (6.1.2017)

Formasyon programına kayıt yaptıracak adayların dikkatine,

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Grubu Formasyon kayıtlarına kayıt yaptırmak için başvuran adayların ülke genelinde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle kayıtların son tarihi olan 6.1.2017 (Cuma) tarihine yetişemeyecek olması nedeniyle, fakültemiz dekanlığı formasyon alımlarını 13.01.2017 tarihine kadar uzatmıştır. Kayıt yaptıracak adayların aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

Kesin kayıt son tarihi : 13 Ocak 2017

ÖNEMLİ UYARI 1: Yukarıda belirtilen alımlara ön kayıt başvurusunu kaçırmış adaylar da başvurabilecektir.

ÖNEMLİ UYARI 2: Yukarıda belirtilen alımlar kontenjanla sınırlıdır. Kontenjan dolduktan sonra alımlar sona erecektir.

ÖNEMLİ UYARI 3: Kayıt yaptırmak için gelen adaylar kayıt ofisine gelip belgelerini onaylattıktan sonra kayıt ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Kayıt öncesinde ücretlerini yatıran adayların sorumluluğu kendilerine aittir.

256-256-c7eba42ce12ae9b26d5e8379b73dd86b-refuse   Önemli: Kesin kayıt ile ilgili bilgilere ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ: KAYIT YAPTIRMAK İSTEYEN ADAYLAR EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELERLE BİRLİKTE KAYIT OFİSİNE BAŞVUR

icon_lessonplan
DERS PROGRAMI
uea-flat-calendar-icon
AKADEMİK TAKVİM
part_time_icon
ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI
ÖĞRENCİ OTOMASYONU

joomla-multilingual-iconPedagojik Formasyonla İlgili Sıkça Sorulan Sorulara ulaşmak için TIKLAYINIZ.